Skrevet ad stinne

9. uge (56-63 dage efter parring)

9. uge: “Den sidste uge af drægtigheden forbereder tæven sig til fødslen. Hun bliver mere stille og interesserer sig ikke så meget for at lege, og kan være mindre social end normalt. Tæven bør senest en uge før fødsel introduceres til egnet fødested , allerbedst en velindrettet fødekasse. Her vil hun kunne udfolde noget af den naturlige redebygning, som mange tæver udfører 2-4 døgn før fødslen. Det består i at samle klude sammen og eventuelt flænse og grave i fødekassens bund.
Skederegionen vil blive stor og slap. Bækkenmuskulaturen afslappes, og hos en del tæver vil der være voldsom mælke spænding flere døgn før fødslen.”

Diwa har det stadig godt og bygger rede nogle gange om dagen 🙂

[img_gallery id=”1104″ type=”galleria” layout=”” orderby=”” order=”” description=”” placement=”” crop=”center”]