Skrevet ad stinne

3. uge

Nu er hvalpene begyndt at “gå” – men de mangler endnu at udvikle deres finmotorik 🙂 Bedst som de kommer “gående” kan den mindste ujævnhed i underlaget betyde at de mister balancen. De er også så småt begyndt at kunne høre – så nu er det slut med at liste sig ind og kigge til dem uden at blive opdaget 😉

Vi fortsætter vores træning – og hver hvalp er dagligt igennem en individuel håndteringstræning, hvor vi kigger tænder (Eller gummer! ;P ), nusser poter (eller klipper negle), kigger i ørene etc etc. Alt foregår liggende på ryggen i skødet af os, og hvalpene er helt afslappede – for det er vigtigt at etablere en positiv association allerede fra start.

Derudover er der etableret et par “grundregler”: Hvalpene får ikke lov at “bide” i vores fingre, og vi tager dem ikke op (eller sætter dem ned) hvis de piber 🙂