Skrevet ad stinne

Inseminering

Ja…. Hun hedder jo ikke Diwa for ingenting! 🙂 vi var til dyrlæge i tirsdags for at tjekke progesteron niveauet – fredag var det 1,62 og ægløsning er NORMALT ved 5-7 og parring/inseminering over 10. Blodprøven tirsdag sagde 16,1!

Vi ræste derfor afsted til Canicold hvor insemineringen skulle foregĂĄ. De undersøgte Diwa og kunne konstatere at hun ikke var helt klar og en ny blodprøve blev taget for at tjekke om det virkelig kunne passe at blodprøven viste korrekt… Det var ganske korrekt – den nye blodprøve var lige over 20.

Onsdag var Diwa var stadig ikke klar – pĂĄ trods af at blodprøven nu viste over 23.

Idag var sĂĄ dagen hvor Diwa’en var klar og insemineringen lykkedes! Ifølge dyrlægen sĂĄ ligger Diwa ĂĄbenbart bare højere i sine værdier end gennemsnittet. Heldigvis sĂĄ alt fint ud – og vi krydser nu fingre for at vores C-kuld er godt pĂĄ vej! 🙂